03. apr 2024.

Naši sistemi govore umesto nas: Proširenje Elmed poslovanja na teritoriji Republike Hrvatske

Naša ekspertiza je prepoznata i na teritoriji Republike Hrvatske gde već iza sebe imamo niz uspešnih projekata. Posebno smo ponosni na projekat koji smo radili za Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu.

U pitanju je sistem za etiketiranje cilindričnih proizvoda u farmaceutskoj industriji koji je pomogao da se unaprede klijentovi proizvodni procesi.

,,Istakli bismo ovaj sistem kao jedan od mnogih koji smo radili u okviru naše strateške odluke da proširimo poslovanje na Hrvatsko tržište. Smatramo da konstantno uvođenje inovacija u prodajni segment je jedan od najznačajnijih faktora koji utiče na rast preduzeća. Naši sistemi, jesu naša referenca i to je ono šta nam pomaže da ispratimo rast naše kompanije i nastavimo da gradimo dobar temelj na teritoriji našeg regiona.

                                                                                                         – Dejan Nojković, Deputy CEO, Elmed

Dejan Nojković, Deputy CEO

Sistem za etiketiranje cilindričnih proizvoda u farmaceutskoj industriji

Kako bismo vam bolje objasnili funcionalnost ovog sistema, možemo ga razložiti na 4 velike celine.

Transportna celina

U videu niže možete primetiti da na samom ulazu u sistem imamo separator proizvoda koji služi za razdvajanje proizvoda, kako se oni ne bi gomilali i međusobno rušili.

Obeležavanje proizvoda (etiketiranje i kodiranje)

Instalirali smo etiketirku Hermu 500, za etiketiranje cilindričnih proizvoda i Domino V230i štampač, koji koristi tehnologiju Termal transfer štampe i može štampati promenljive podatke, barkodove, logotipe u kvalitetu štampe od 300 dpi.

Herma 500, Domino V230i

Inspekcijski sistem

Imamo Pharma kod čitač, sa kojim se proverava sadržaj i prisustvo bar koda na proizvodu.

Odbacivanje proizvoda

 Sistem ima mogućnost odbacivanja proizvoda na kojima je etiketa nepravilno aplicirana ili nije uopšte aplicirana.

Reject system

Automatizacija za sve

Inoviranjem u proizvodni program i konstantnim ulaganjem u edukaciju naših zaposlenih, težimo da krajnjem korisniku obezbedimo najkvalitetnije i najsavremenije rešenje iz oblasti kodiranja i markiranja, etiketiranja, praćenja sledljivosti proizvoda, inspekcije proizvoda, automatizacije proizvodnje kao i izradu kolor, blanko ili premium etiketa, koje će im olakšati postizanje sopstvenog uspeha.

Naši klijenti nas biraju na osnovu znanja, kvaliteta i pouzdanosti, a mi smo uvek raspoloženi da ih posavetujemo koji je najbolji način da automatizuju svoju proizvodnju i unaprede proizvodne procese. Vaše je samo da nas kontaktirate. :)

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti