25. mar 2024.

Obeležavanje transportnog pakovanja

Da li želite da pojednostavite proces obeležavanja vaših proizvoda?

Mx-Serija je automatizovani sistem koji tačno i dosledno štampa i aplicira etikete, smanjujući rizik od ljudskih grešaka. Ovo je ključno u industrijama u kojima je precizno obeležavanje sa dinamičnim ili promenljivim podacima od suštinskog značaja za praćenje proizvoda, usklađenost i kontrolu kvaliteta.

Jednostavan za integraciju u vaše proizvodne procese. Naš asortiman industrijskih sistema za štampanje i apliciranje etiketa je pouzdan i fleksibilan. Ovi sistemi imaju širok spektar primene, prateći globalne standarde za apliciranje bar kodova na proizvode i pakovanja. Bilo da se etiketa postavlja na prednju stranu pojedinačnih proizvoda, na vrh tacne ili preko ugla paketa, važe isti osnovni zahtevi za sledljivost, čitljivost i jasnoću.

Lak i siguran izbor za etiketiranje vaših proizvoda

Sistemi za štampanje i apliciranje Mx- serije nude fleksibilnost i kao sastavni deo svoje opreme sadrže različite vrste aplikatora koji mogu ispuniti sve vaše zahteve za etiketiranje. U kombinaciji sa robusnim štampačem, oni štampaju i apliciraju jasne kodove na precizno postavljenim etiketama. Naša tehnologija koristi 600 metara duge etikete i rolne ribona, što smanjuje zastoje u vašoj proizvodnji. Visokokvalitetni sistem kodiranja i obeležavanja, ima rezoluciju od 300 dpi. Ovo se postiže preko direktnog termal transfer štampača, koji je dostupan i u levoj i u desnoj varijanti glave štampača.

Prepoznali smo da se potrebe za etiketiranjem vremenom razvijaju kod mnogih kupaca i sada smo u mogućnosti da vam isporučimo sistem koji se prilagođava vašim zahtevima. Ovo ne samo da vam štedi trud, već i ostale troškove.

U čitavom asortimanu Mx-serije, integrisali smo funkcije kao što su Autostop i Label Check, koji poboljšavaju sugurnost rada. Pored mnogobrojnih opcija za prilagođavanje opreme vašem proizvodnom okruženju i opcija povezivanje, imate pouzdano rešenje koje doprinosi povećanju vremena rada i produktivnosti.

Izvor: Mx-Series Print and Apply Labelling | Domino Printing UK (domino-printing.com)

 

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti