22. nov 2023.

Pet razloga da nadogradite svoju tehnologiju kodiranja sekundarnog pakovanja sa Domino Piezo inkjet štampačom

Kada je u pitanju izbor novog komada fabričke opreme, ekološki aspekti nikada nisu bili toliko na značaju kao sada– ali je važno da održivost ne dolazi na štetu performansi. 

Lansiran 2021. godine, Dominov Cx350i Piezo inkjet (PIJ) štampač je čisto, moderno i pouzdano rešenje za štampanje na sekundarnoj ambalaži i ubedljiva alternativa postojećim sistemima za štampanje i apliciranje kodova. 

Cx350i je dizajniran da prevaziđe probleme povezane sa zastarelim rešenjima, uključujući lošu pouzdanost, zastarele interfejse i ograničenu povezanost, kao i da obezbedi mnoge ekološke prednosti za proizvođače.

Ako želite da unapredite tehnologiju štampanja sekundarnog pakovanja, imamo pet ključnih razloga zašto bi trebalo da izaberete Cx350i.

Zašto odabrati Cx350i Piezo Inkjet štampač?

Održiva mastila: Obezbeđivanje da mastila imaju minimalan uticaj na životnu sredinu je ključno za podršku opšte održivosti pakovanja proizvoda. Cx350i koristi mastilo koje je razvio Domino pod nazivom P-962BK, održivo, neopasno, netoksično mastilo za štampanje na bazi biljnog ulja. P-962BK mastilo je razvijeno specijalno za upotrebu sa Cx350i, optimizovano je daje vrhunske rezultate u smislu kontrasta i prijanjanja, i prošlo je kroz opsežna testiranja na terenu kako bi se osigurala optimalna dugovečnost.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti