06. okt 2020.

Svečano otvaranje Elmed digitalnog centra

U petak, 2.10.2020., svečano je otvoren Elmed Digital center powered by Domino N610i.

Izuzetno nam je drago što smo uspeli da u kratkom roku, uprkos pandemiji virusa COVID-19 organizujemo ovakvu svečanost i ugostimo veliki broj naših saradnika, klijenata i prijatelja.

Generalni direktor obratio se svim prisutnim na svečanosti

Vrpcu su presekli vlasnik Robert Sič i generalni direktor Ivan Crnojević, koji se obratio gostima sa rečima:

“Poštovani partneri, prijatelji, saradnici,

Izuzetno mi je drago da vas vidim u ovolikom broju uprkos situaciji koja nas je sve zatekla u proteklih nekoliko meseci. Ova svečanost je planirana mnogo ranije, međutim nismo hteli ništa da pokrećemo dok se ne steknu uslovi koje možemo da ispoštujemo u potpunosti.

Trudimo se da idemo u korak sa novim tehnologijama i standardima u industriji koja svakim danom kontinuirano raste i razvija se.

U cilju povećanja proizvodnih kapaciteta, fleksibilnosti, brzine izrade i kvaliteta, kao i usled konstantnog rasta prodaje kolor samolepljivih etiketa, u okviru naše kompanije investirali smo u najsavremeniji Digitalni centar za štampu etiketa digitalnom tehnologijom.

Domino N610i digitalni centar smo opremili prema najvišim standardima. Ključne prednosti ove mašine su preciznost na najvišem nivou, rezultati štampe sa najvećim kvalitetom, male serije, brza promena naloga, kao i najbolji kvalitet ink jet mastila.

Ne bih previše dužio sa performansama same mašine, prilikom obilaska imaćete prilike da pogledate proces štampe, kao i da postavite pitanja vezana za sam proces i kvalitet štampe.

Napomenuo bih da ove godine obeležavamo 30 godina postojanja kompanije Elmed, i iz tog razloga sam posebno ponosan što smo za sve ove godine uspeli da održimo kontinuitet poslovanja, konstantno unapređenje kvaliteta proizvoda i poslovnih procesa, širenje asortimana i uvođenje novina iz sveta industrije, u ovom slučaju, iz oblasti digitalne štampe.

Zbog COVID situacije, obilazak digitalnog centra, kao i ostatka kompanije planirali smo da se održi u grupama od 15 osoba.

Hvala još jednom što ste došli. Želim vam prijatan ostatak dana i uživajte u programu koji smo pripremili.”

Obilazak i prezentacija digitalne mašine Domino N610i

Nakon obraćanja generalnog direktora organizovan je obilazak proizvodnje samolepljivih etiketa i prezentacija digitalne mašine Domino N610i, u manjim grupama, poštujući epidemiološke mere. Prezentaciju je, takođe bilo moguće pratiti uživo na video bimu u dvorištu kompanije, gde se održavala svečanost.

Učinićemo sve što je u našoj moći da naša kompanija održi kontinuitet koji je do sada imala i trudićemo se da investiramo još više ne samo u nove tehnologije, već i u znanje naših zaposlenih kako bi opravdali već stečeno poverenje naših klijenata i lidersku poziciju na tržištu. 

Neoficijalni deo svečanosti uz dobru muziku i ukusnu hranu

Za prijatnu atmosferu bili su zaduženi gudački kvartet „Komika bend“, a zatim i devojke Nevena Stamenković i Danica Krstić iz benda „Balkanika“. Kada je atmosfera dostigla vrhunac, binu je preuzeo DJ i žurka se nastavila do kasno u noć...

Veliko hvala svim partnerima koji su nas podržavali do sada i dalje to čine. Hvala vam što ste nam pomogli da postignemo ovakve rezultate. Nadamo se novoj prilici za druženje i nekim novim poslovnim podvizima.

Elmed – možemo više

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti