24. nov 2020.

TRACS - softver za izveštavanje i analizu podataka

TRACS (Trending-Reporting-Analysis-Capture-Software) je softver za grafičko izveštavanje, koji snima podatke sa povezanih mašina, za analizu i izveštavanje sa računara na daljinu. Razvijen u partnerstvu sa AutoCoding Systems, TRACS prikazuje uživo i istoriju podataka serije za sve proizvodne cikluse i dizajniran je za rad sa LOMA metal detektorima, Checkweighing, X-ray inspekcijom i kombinovanim sistemima.

Na zahtev kupaca za poboljšanom funkcionalnošću izveštavanja, Loma Systems udružio se sa AutoCoding Systems da bi došao do rešenja i pružio bolje korisničko iskustvo sa savremenijim alatima.

Neke funkcije uključuju izveštavanje podataka u realnom vremenu, detalje o težinama pojedinačnih pakovanja i serijskim podacima, kao i poboljšanu analizu većih količina podataka.

TRACS prikazuje istoriju podataka serije u realnom vremenu za sve proizvodne cikluse:

Sumirani detalji serije

  • Analiza trendova ključnih merenja, kao što su detektovanje i odbacivanje kontaminiranih proizvoda
  • Informacije u realnom vremenu
  • Dostupno bilo gde i bilo kada

TRACS omogućava poboljšano izveštavanje

Bez TRACS sistema, izveštavanje je ograničeno na informacije o istoriji podataka koje se lokalno čuvaju na svakoj mašini. Ovi izveštaji se zatim moraju izvesti putem dostupnog USB porta u .TXT formatu datoteke. Iako u ovim izveštajima postoje korisne informacije, analiza podataka je ograničena i dugotrajna. Štaviše, nedostatak dostupnih podataka u stvarnom vremenu znači da bi mogao postojati problem koji tokom proizvodnje ostane neprimećen.

Kako funkcioniše TRACS?

TRACS prikazuje podatke u realnom vremenu za svaku pojedinačnu mašinu koja je povezana na mrežu i pruža detalje o pregledu serije i analizu trendova ključnih merenja, kao što su dodela proizvoda ili brojanje metala. Pored toga, korisnici mogu da vide trenutni status mašine, bilo da je uključen ili van mreže, koji se proizvod trenutno pokreće, kao i pojedinačne podatke o paketu. TRACS takođe čuva starije i trenutne podatke za sve mašine, kojima se lako može pristupiti putem sigurne mrežne veze sa veb pretraživačem. Pored toga što je dostupan na engleskom i nemačkom jeziku, TRACS takođe ima mogućnost prelaska sa metričkih na imperial merenja u zavisnosti od želje korisnika.

Zašto koristiti TRACS?

Softver TRACS raspoređen je na lokalnom mrežnom serveru i može mu se pristupiti preko URL adrese iz bilo kog računarskog sistema sa mrežnim pristupom gde god da se osoba nalazi. Prikazuju se podaci uživo koji korisnicima omogućavaju da brzo prepoznaju sve probleme koji se mogu pojaviti, poput povećanja škarta, i odmah ih reše. TRACS takođe pomaže korisnicima da se pridržavaju propisa, poboljšaju produktivnost, minimalizuju papirologiju i smanjuju proizvodne troškove.

Saglasnost

TRACS ima mogućnost da pruži podatke o usklađenosti serije za svaki različiti tip mašine, bilo da je u pitanju Checkweigher, metal detektor ili X-ray inspekcijski sistem. Ovi podaci se mogu izvesti radi uključivanja u Izveštaj o usklađenosti radi pojednostavljenja postupka revizije. Na primer, korisnici mogu preuzeti pojedinačne težine pakovanja i prihvatiti / odbiti status na osnovu mašine, proizvoda ili vremenske oznake. Pored toga, korisnici mogu pogledati dokaz o testovima za proveru performansi (PVS) na svom LOMA metal detektoru.

Poboljšanje produktivnosti

Sposobnost TRACS sistema za izveštavanje u realnom vremenu omogućava korisnicima da vide aktuelne trendove u svojoj proizvodnji i istaknu mogućnosti za efikasnost kao što su gubitak brzine ili bilo koja pitanja prilikom pokretanja. Pored toga, TRACS omogućava korisnicima da analiziraju različite trendove između smena kako bi bolje razumeli i kontrolisali procese iz jedne smene u drugu kako bi osigurali doslednost u proizvodnji.

Minimalizacija papirologije

Korisnici ne samo da mogu lako preuzeti rezultate serije u Excel tabelu ili PDF, TRACS kreira priliku da eliminišu papirne zapise ovih rezultata. Posedovanje rezultata serije u digitalnom formatu omogućava brzo, trenutno opozivanje podataka  iz istorije podataka za analizu. Svi rezultati su u konzistentnom formatu, laki za čitanje, sigurni i lako se mogu pretraživati kroz selektivne upite. Korisnici će u rekordnom vremenu imati potrebne informacije na dohvat ruke. Ako su potrebne papirne kopije, ovi izveštaji se takođe mogu odštampati.

Smanjeni proizvodni troškovi

TRACS smanjuje količinu papira koju zaposleni moraju popuniti da bi ostali usaglašeni, kao i da povećava dostupnost informacija zahvaljujući izveštavanju u realnom vremenu. To omogućava kontinuirano poboljšanje linije, jer su svi podaci, kao što su prosečne težine u realnom vremenu i deljenja proizvoda. Menadžment može biti proaktivniji i povećati sigurnost potrošača, istovremeno smanjujući ukupne proizvodne troškove povezane sa ispravnim ili kontaminiranim proizvodom.

Da li vam je potrebna cena ili konsultacija?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Politika privatnosti